WheyPro FUSION

do -17%

WheyPro FUSION

1,00 74,90  z DDV

Počisti
Šifra Ni šifre Kategorija

Whey Pure Fusion podjetja AMIX NUTRITION  je beljakovina vrhunske kakovosti in odličnega okusa. Oblikovan je z odlično sestavo izolata sirotkine beljakovine WPI in mikrofiltriranim koncentratom sirotke ultra nizke temperature, ki pomaga ohranjati optimalno kakovost. Vse to pomeni, da ima  Whey Pure Fusion  neverjetno čistost, zelo visoko biološko vrednost in popoln aminokislinski profil za dobro in hitro absorpcijo.

Whey Pure Fusion  je namenjen povečanju sinteze beljakovin, poleg tega pa ne vsebuje aspartama.

Ta beljakovina iz Amix Nutrition vsebuje prebavne encime za popolno absorpcijo, zaradi česar je želodec zelo lahek in prebaven. Whey Pure Fusion je oblikovan z vrhunskimi sestavinami in bioaktivnimi principi.

Iz česa je narejeno?
Oblikovan je z beljakovinami Alpha Lacto albumin, Beta Lacto albumin, imunoglobulinom in aktivnimi peptidi GMP BCAA (L-levcin, L-izolevcin, L-valin). Vsebuje tudi veliko število esencialnih aminokislin, ki jih telo ne more ustvariti samo in so potrebne za popolno prehransko dopolnilo. Ti igrajo zelo pomembno vlogo pri zaščiti mišic, pa tudi pri rasti mišic in seveda pri obnavljanju mišičnih vlaken po močnem treningu.

Whey Pure Fusion  je prav tako oblikovan z velikim številom L-glutamina, esencialne aminokisline pri okrevanju in pri stimulaciji GH (rastnega hormona). Ta beljakovina je namenjena tistim športnikom, ki želijo povečati kakovost svojih mišic, poleg tega pa znatno povečati velikost mišic.

Prednosti:

  • Pomaga pri bolj kakovostnem treningu.
  • Oblikovan je z izvrstnim izolatom beljakovin CFM in koncentratom sirotke.
  • Poveča okrevanje mišic.
  • Ohranja mišice pred katabolizmom.
  • Izjemen okus in tekstura.
  • 100% brez aspartama.
  • sladkano s splendo.

 

Kako uporabiti:  1 merica ali 1 merica in pol z 200-300 ml. vode ali posnetega mleka. Za najboljše rezultate je priporočljivo zaužiti 2 odmerka na dan, nujno po treningu in na tešče.

PREHRANSKA SESTAVA:
Velikost porcije :  35g (1 merica)
 

Povprečne vrednosti:

na 35 g

na 100 g

Skupna energija

554 kJ / 130 kcal

1581,5 kJ / 373,5 kcal

Skupna maščoba

1,65 g

4,7 g

   Nasičena maščoba

˂  1 g

˂  2,5 g

Skupaj ogljikovi hidrati

2,7 g

7,8 g

   Sladkor

1,2 g

3,4 g

Beljakovine (suha osnova

26,25 g

75 g

Sol

0,45 g

1,3 g

 

Multi-encimski kompleks DigeZyme®

52,5 mg

150 mg

DigeZyme® je registrirana blagovna znamka Sabinsa Corporation, ZDA.  CFM  ® je registrirana blagovna znamka družbe Glambia PLC.
 

Alanina

4 805 mg

 

  Lizin *

 8.800 mg

 

Arginin

2.500 mg

 

  Metionin

2 300 mg

 

L-asparaginska kislina

11.800 mg

 

  Fenilalanin

2.900 mg

 

Cistein / cistin

2 205 mg

 

  Prolin

6 510 mg

 

Glutamin **

19 695 mg

 

  Serine

4 305 mg

 

Glicinija

1 900 mg

 

  Treonin

7.800 mg

 

Histidin

1 605 mg

 

  Triptofan

1 700 mg

 

Izolevcin * †

6 205 mg

 

  Tirozin

2 505 mg

 

Levcin * †

10 010 mg

 

   Valine * †

5.305 mg

* Esencialne aminokisline † Razvejane verižne aminokisline – BCAA
** Vrednosti glutamina na podlagi vsebnosti glutaminske kisline

 

Sestavine:  koncentrirani sirotkine beljakovine,  takojšnje obdelani ultrafiltrat, nizka temperatura  / mleko /  ,  izolirana  mikrofiltracija sirotkinih beljakovin, pretočni  CFM  ® / mleko /  z beljakovinskimi frakcijami (beta-laktoglobulin, alfa-laktoglobulin, serumski albumin, imunoglobulin, glukopromopeptid, laktoferin, laktoperoksidaza), maltodekstrin, stabilizatorji: kolagen hidrolizat, ksantan in guar gumi; emulgator:  sojin lecitin  ; patentiran prebavni encim DigeZyme  ®  – multiencimski  kompleks  (amilaza, lipaza, laktaza, celulaza, bakterijska nevtralna proteaza).

Opozorilo na alergene:  Lahko vsebuje sledi  jajc, glutena, školjk, drevesnih oreškov in arašidov  zaradi proizvodnih metod.

Opozorilo:  Tega izdelka ne uporabljajte, če ste noseča ali dojite. Izdelek ni namenjen otrokom. Ne prekoračite priporočene dnevne doze! Shranjujte pri temperaturi do 25 ° C v hladnem in suhem prostoru, stran od sončne svetlobe. Izdelka ne smete nadomestiti za raznoliko prehrano. Proizvajalec ni odgovoren za škodo, ki bi nastala zaradi nepravilne uporabe ali skladiščenja.

Teža Ni na voljo
Okus

Banana, Čokolada, Čokolada-Kokos, Dvojna bela čokolada, Gozdni Sadeži, Jabolko-Cimet, Jagoda, Melona jogurt, Moca choco coffee, Peanut-Choco-Caramel, Pinacolada, Piškoti-Krema, Pistacija, Vanilija

Neto količina

1000g, 2300g, 30g, 4000g, 500g