The Cortisol Blocker`s

The Cortisol Blocker`s

24,99  z DDV

Edinstvena kombinacija fosfolipidov in izvlečka rastline Bacopa Monnieri, namenjena zaviranju kortizola.

Ni na zalogi

Amix™ The Cortisol Blocker je visokokakovosten izdelek, ki temelji na edinstveni kombinaciji fosfolipidov in izvlečka rastline Bacopa Monnieri.

Bacopa monnieri podpira centralni živčni sistem, živce in možgansko tekočino ter pozitivno vpliva na hipokampus. Deluje tako, da vpliva na ravnovesje kemijskih procesov v možganih, ki so pomembni za razmišljanje, učenje in spomin. (Vir: www.webmd.com)

Amix™ The Cortisol Blocker´s je obogaten z l-tirozinom, l-tritofanom, alfa-lipojsko kislino in vitaminom B6. Kombinacija vpliva na zmanjšanje utrujenosti in boljše delovanje hormonov.

Raven kortizola se dvigne ob povečani ravni stresa, kar predstavlja tudi telesna aktivnost, ki je nujno potrebna za nastanek mišičnih vlaken. Višja kot je raven kortizola v telesu, bolj vpliva na zmanjšanje mišične mase in večanje odstotka maščob v telesu. Zato podprite anabolne procese in optimizirajte raven kortizola v telesu z Amix™ The Cortisol Blocker!

UPORABA zaužijte 1-2 tableti pred spanjem. Uživajte z vodo ali sokom.

OPOZORILO Hranite v suhem in temnem prostoru, pri temperaturi do 25°C in izven dosega otrok. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Izdelek ni primeren za otroke, nosečnice in doječe matere. Izdelek ni nadomestek za raznovrstno in uravnoteženo prehrano.

DEKLARACIJA

The Cortisol Blocker`s, 60 kapsul – prehransko dopolnilo za zaviranje ravni kortizola v telesu SESTAVINE 50% fosfatidilserin (obogaten sojin lecitin); želatinska kapsula; L-triptofan; ekstrakt Bacopa monnieri; L-tirozin; alfa-lipoična kislina; stabilizator: hidroksipropilmetil celuloza Methocel®; sredstva proti strjevanju: magnezijev stearat, E551; piridoksin HCl (vit B6). HRANILNA VREDNOST na odmerek (2 kapsuli): fosfatidilserin (400 mg), L-triptofan (200 mg), L-tirozin (200mg), Bacopa Monnieri (200mg), Alfa-lipoična kislina (100mg), Vitamin B6 (10 mg – *714%) *PVD – priporočen dnevni vnos UPORABA zaužijte 1-2 tableti pred spanjem. Uživajte z vodo ali sokom. Lahko vsebuje sledi mleka, jajc, glutena, lupinarjev, oreškov in arašidov OPOZORILO Hranite v suhem in temnem prostoru, pri temperaturi do 25°C in izven dosega otrok. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Izdelek ni primeren za otroke, nosečnice in doječe matere. Izdelek ni nadomestek za raznovrstno in uravnoteženo prehrano NETO 41,8 g ROK UPORABE (najmanj do) in SERIJA oz. LOT (L) odtisnjena na embalaži PROIZVAJALEC LargeLife® Ltd., Enterprise House, 2 Pass Street, Oldham, Manchester, OL9 6HZ, UK UVOZNIK Inovis LABS d.o.o., 3311 Šempeter v Savinjski dolini, www.amix.si.

Kapsule

60

Neto količina

41,76g