L-Glutamin Micro Powder

L-Glutamin Micro Powder

29,90  z DDV

Prehransko dopolnilo v prahu z visoko vsebnostjo l-glutamina.

Zaloga: Na zalogi

Šifra 48 Kategorija Oznake , , ,

L-glutamin je najbolj zastopana aminokislina v človeških mišicah, predstavlja kar 60% vseh prostih aminokislin.

Intenzivna telesna aktivnost in stres vplivata na raven glutamina v telesu, zato je njegovo zalogo potrebno obnavljati s pravilno prehrano in/ali dodatki.

UPORABA Osnovni dnevni odmerek je 10 g. Vzemite 5 g 30-60 minut pred treningom in 5 g takoj po treningu ali pred spanjem. 1 merica (5 g) vmešajte v 200-300 ml vode ali soka.

OPOZORILO Hranite v suhem in temnem prostoru, pri temperaturi do 25°C in izven dosega otrok. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Izdelek ni primeren za otroke, nosečnice in doječe matere. Izdelek ni nadomestek za raznovrstno in uravnoteženo prehrano.

DEKLARACIJA

L-GLUTAMIN Micro Powder – prehransko dopolnilo SESTAVINE l- glutamin HRANILNA VREDNOST na odmerek (10 g) 10000 mg L-glutamina UPORABA Osnovni dnevni odmerek je 10 g. Vzemite 5 g 30-60 minut pred treningom in 5 g takoj po treningu ali pred spanjem. 1 merica (5 g) vmešajte v 200-300 ml vode ali soka. Lahko vsebuje sledi mleka, jajc, soje, glutena, lupinarjev, oreščkov in arašidov OPOZORILO Hranite v suhem in temnem prostoru, pri temperaturi do 25°C in izven dosega otrok. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Izdelek ni primeren za otroke, nosečnice in doječe matere. Izdelek ni nadomestek za raznovrstno in uravnoteženo prehrano NETO 500 g ROK UPORABE (najmanj do) in SERIJA oz. LOT (L) odtisnjena na embalaži PROIZVAJALEC LargeLife® Ltd., Enterprise House, 2 Pass Street, Oldham, Manchester, OL9 6HZ, UK UVOZNIK Inovis LABS d.o.o., 3311 Šempeter v Savinjski dolini, www.amix.si.