KetoLean® Keto Energy Shot

KetoLean® Keto Energy Shot

1,50  z DDV

Edinstveno prehransko dopolnilo v tekoči obliki, ki združuje beta-hidroksibutirate goBHB®, ki pomagajo telesu doseči ketogeno stanje. S kofeinom za večjo  vzdržljivost in izboljšanje koncentracije.

Zaloga: Na zalogi

Edinstveno prehransko dopolnilo v tekoči obliki, ki združuje beta-hidroksibutirate goBHB®, ki pomagajo telesu doseči ketogeno stanje. S kofeinom za večjo  vzdržljivost in izboljšanje koncentracije.

PREDNOSTI

  • Odličnega okusa
  • Pripomore k izgorevanju maščobe
  • Izgoreva maščobe kot energijo
  • Hitra in trajna energija
  • Primerno za ketogeni življenjski slog (Keto, LCHF oz. dieto z nizko vsebnostjo ogljikovih hidratov)
  • Poveča vzdržljivost
  • Brez sladkorja

UPORABA Zaužijte 1 ampulo (60 ml) 30 min pred fizično aktivnostjo. Priporočamo, da dnevno zaužijete do 2 ampuli.

OPOZORILO Vsebuje kofein. Izdelek se odsvetuje ljudem s srčnim obolenjem, visokim krvnim tlakom in tistim, ki so alergični na katero od sestavin v izdelku. Hranite v suhem in temnem prostoru, pri temperaturi do 25°C in izven dosega otrok. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Izdelek ni primeren za otroke, nosečnice in doječe matere. Izdelek ni nadomestek za raznovrstno in uravnoteženo prehrano

DEKLARACIJA

KetoLean® Keto Energy Shot– prehransko dopolnilo s kofeinom in sladili, različnih okusov SESTAVINE v eni kapsuli (60 ml): voda, kalcijev beta-hidroksibutirat 100 mg (12,5 %*), magnezijev beta-hidroksibutirat (kot magnezijev hidroksid) 50 mg (13,3 %*), natrijev beta-hidroksibutirat (kot natrijev hidroksid) 90 mg , regulator kisline: citronska kislina; kalijev beta-hidroksibutirat (kot kalijev hidroksid) goBHB®) 2 000 mg , enkapsuliran naravni kofein ActiveTR™ (iz zrnja zelene kave, beljakovine rastlinskega graha)    150 mg ; konzervansi: kalijev sorbat in natrijev benzoat; stabilizator: ksantan; aroma, sladilno: sukraloza *PDV- priporočeni dnevni vnos UPORABA Zaužijte 1 ampulo (60 ml) 30 min pred fizično aktivnostjo. Priporočamo, da dnevno zaužijete do 2 ampuli OPOZORILO Vsebuje kofein. Izdelek se odsvetuje ljudem s srčnim obolenjem, visokim krvnim tlakom in tistim, ki so alergični na katero od sestavin v izdelku. Hranite v suhem in temnem prostoru, pri temperaturi do 25°C in izven dosega otrok. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Izdelek ni primeren za otroke, nosečnice in doječe matere. Izdelek ni nadomestek za raznovrstno in uravnoteženo prehrano ROK UPORABE(uporabno najmanj do) in SERIJA oz. LOT (L) odtisnjena na embalaži NETO 60 ml PROIZVAJALEC LargeLife® Ltd., Enterprise House, 2 Pass Street, Oldham, Manchester, OL9 6HZ, UK UVOZNIK Inovis LABS d.o.o., 3311 Šempeter v Savinjski dolini, www.amix.si.

Teža 0.060 kg
Okus

Forest Fruit