Guarex® Energy & Mental SHOT

Guarex® Energy & Mental SHOT

1,50  z DDV

Tvoj SHOT energije na osnovi visoke vsebnosti ekstrakta Guarana, VitaCholine®, Taurine in ActiveTR™ (naravnega enkapsuliranega kofeina)

Zaloga: Na zalogi

Tvoj SHOT energije na osnovi visoke vsebnosti ekstrakta Guarane, VitaCholina®, Taurina in ActiveTR™ (naravnega enkapsuliranega kofeina)

  • VitaCholine® je blagovna znamka holina, esencialne hranilne snovi za človeka. Velik odstotek ljudi ne dobi dovolj holina le s prehrano. Dolgotrajno pomanjkanje holina pa povzroča poškodbe mišic in kopičenje maščob v jetrih. Holin prispeva k normalni presnovi lipidov in pomaga pri vzdrževanju normalnega delovanja jeter.
  • Holin podpira normalno presnovo homocisteina.
  • Tavrin je neesencialna aminokislina, ki se v visokih koncentracijah nahaja v srčni mišici, belih krvnih celicah, skeletni mišici in osrednjem živčnem sistemu.
    Guarana pomaga pri presnovi maščob, prispeva k normalni telesni teži in normalni telesni in duševni vitalnosti.
    Kofein pomaga povečati budnost, izboljšati koncentracijo in prispeva k povečanju vzdržljivostne zmogljivosti .
  • ActiveTR™ – Kofein mikroencapsulation tehnologija odpravlja tveganje, povezano z razgradnjo in grenkobo kofeina v pijači.

UPORABA Priporočljiv dnevni odmerek je 2 ampuli na dan. Vzemite ga približno 30 minut pred fizično aktivnostjo. Ne presegajte največjega dnevnega odmerka!

OPOZORILO Vsebuje kofein, guarano in tavrin. Izdelek se odsvetuje ljudem s srčnim obolenjem, visokim krvnim tlakom in tistim, ki so alergični na katero od sestavin v izdelku. Hranite v suhem in temnem prostoru, pri temperaturi do 25°C in izven dosega otrok. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Izdelek ni primeren za otroke, nosečnice in doječe matere. Izdelek ni nadomestek za raznovrstno in uravnoteženo prehrano

DEKLARACIJA

Guarex® Energy & Mental SHOT – prehransko dopolnilo s kofeinom, sladili in okusom SESTAVINE voda, tavrin (1500 mg ), holin l-bitartrat VitaCholine® (1000 mg ), ekstrakt guarane (500 mg), enkapsuliran ActiveTR™ naravni kofein (100 mg ), konzervans: kalijev sorbat, natrijev benzoat; aroma, regulator kislosti: citronska kislina, stabilizator: ksantan; sladilo: sukraloza UPORABA 1 odmerek (ampula) zaužijte 30-45 min pred telesno aktivnostjo. Pred zaužitjem pretresite OPOZORILO Vsebuje tavrin in kofein. Lahko vsebuje sledi mleka, jajc, soje ali lupinarjev. Izdelek se odsvetuje ljudem s srčnim obolenjem, visokim krvnim tlakom in tistim, ki so alergični na katero od sestavin v izdelku. Hranite v suhem in temnem prostoru, pri temperaturi do 25°C in izven dosega otrok. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Izdelek ni primeren za otroke, nosečnice in doječe matere. Izdelek ni nadomestek za raznovrstno in uravnoteženo prehrano ROK UPORABE(uporabno najmanj do) in SERIJA oz. LOT (L) odtisnjena na embalaži NETO 60 ml PROIZVAJALEC LargeLife® Ltd., Enterprise House, 2 Pass Street, Oldham, Manchester, OL9 6HZ, UK UVOZNIK Inovis LABS d.o.o., 3311 Šempeter v Savinjski dolini, www.amix.si.

Okus

Mojito

Mililitri

60ml