Caffeine with Taurine

Caffeine with Taurine

9,99  z DDV

Kofein s tavrinom je prehransko dopolnilo, ki vas bo prebudilo tudi na najbolj zaspan dan, saj formula vsebuje kar 200 mg kofeina in 400 mg tavrina.

Zaloga: Na zalogi

Šifra 276 Kategorija Oznaka

Kofein s tavrinom je dodatek, ki vas bo prebudil tudi na najbolj zaspan dan, saj formula vsebuje kar 200 mg kofeina in 400 mg tavrina.

  • Kofein je anabolična snov, ki zmanjšuje pojav utrujenosti in podpira koncentracijo.
  • Tavrin znatno razvije moč in vzdržljivost, ima vlogo nevrotransmiterja, ki daje prednost koordinaciji nevronske aktivnosti.

PREDNOSTI

  • Zmajšuje pojav utrujenosti
  • Povečajte telesno zmogljivost in raven energije med intenzivnimi telesnimi aktivnostmi
  • Pripomore k ohranjanju pravilnega delovanja živčnega sistema

UPORABA vzamite 1 kapsulo približno 45 minut pred fizično aktivnostjo. Ob tem popijte veliko vode. Ne mešajte z drugimi stimulansi!

OPOZORILO Vsebuje kofein in tavrin. Izdelek se odsvetuje ljudem s srčnim obolenjem, visokim krvnim tlakom in tistim, ki so alergični na katero od sestavin v izdelku. Hranite v suhem in temnem prostoru, pri temperaturi do 25°C in izven dosega otrok. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Izdelek ni primeren za otroke, nosečnice in doječe matere. Izdelek ni nadomestek za raznovrstno in uravnoteženo prehrano

DEKLARACIJA

Caffeine with Taurine, 90 kapsul – prehransko dopolnilo s kofeinom in taurinom SESTAVINE tavrin, kofein, želatinasta kapsula, sredstvo poti zgoščevanju: magnezijev stearat, silicijev dioksid. 1 kapsula vsebuje tavrin (400 mg ) in kofein (200 mg ) UPORABA vzemite 1 kapsulo 45 min pred fizično aktivnostjo. Zaužijte z vodo. OPOZORILO Vsebuje kofein. Lahko vsebuje sledi mleka, jajc, soje, glutena, lupinarjev, oreščkov in arašidov. Hranite v suhem in temnem prostoru, pri temperaturi do 25°C in izven dosega otrok. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Izdelek ni primeren za otroke, nosečnice in doječe matere. Izdelek ni nadomestek za raznovrstno in uravnoteženo prehrano ROK UPORABE (najmanj do) in SERIJA oz. LOT (L) odtisnjena na embalaži NETO 81g PROIZVAJALEC LargeLife® Ltd., Enterprise House, 2 Pass Street, Oldham, Manchester, OL9 6HZ, UK UVOZNIK Inovis LABS d.o.o., 3311 Šempeter v Savinjski dolini, www.amix.si

Kapsule

90